για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα βρήκα τον εαυτό μου να κάθεται στον καναπέ του BBC μιλώντας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά, μια επιτροπή βουλευτών έχει επικρίνει τον δρόμο της κυβέρνησης στο μηδέν σχέδιο για την απαγόρευση των αυτοκινήτων βενζίνης και ντίζελ από το 2040. Λένε ότι πρέπει να είναι 2032. Επίσης – σωστά – είχαν μια ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας ότι οι επιδοτήσεις για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα πρέπει να κοπούν.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα καυτό θέμα, με τον αριθμό των ατόμων να ελέγχουν τις ηλεκτρικές αναθεωρήσεις και τις ιστορίες του αυτοκινήτου και τις ιστορίες μας στην ιστοσελίδα μας που αυξάνεται μέχρι την ημέρα. Και αυτός είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο έχουμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε έναν ιστότοπο αφιερωμένο στα ηλεκτρικά οχήματα.
• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 2018
Μπορείτε να συνδεθείτε στο DriveElectric.com Ιδανικό τώρα για κριτικές, βίντεο και πολλές συστάσεις για το μύθο που σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ηλεκτρικό.
Απαιτείται μια πραγματική αλλαγή στη νοοτροπία – και το TriveElectric θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας δείξουμε επίσης πώς οι υπάρχοντες ιδιοκτήτες απολαμβάνουν την οδηγική εμπειρία και αποκομίζουν οικονομικές ανταμοιβές.
Δεν είναι μόνο η εξοικονόμηση καυσίμων, όμως. Συζητήθηκα στον Tony Whitehorn, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Hyundai UK. Είναι ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ σκληρά για να πουλήσει το βραβευμένο με Automobile Express Hyundai Kona Electric (με την πραγματική σειρά 300 μιλίων) επειδή δεν χρειάζεται.
“Οι άνθρωποι τους παίρνουν χωρίς καν να τους δουν”, δήλωσε ο Whitehorn. “Έχει κυκλοφορήσει για λίγο περισσότερο από ενάμισι μήνα και είχαμε 500 παραγγελίες. Θα μπορούσα να πάρω 5.000 αυτοκίνητα φέτος – παίρνω 1.000. ”
Ο Whitehorn υπόσχεται εξοικονόμηση για τη συντήρηση για τους ιδιοκτήτες EV. “Ο μέσος χρόνος που ξοδεύει η ενσωματωμένη καύση με την καύση της καύσης στην ράμπα είναι 1,2 ώρες. Για ένα EV είναι μόλις 20 λεπτά “, είπε.
Ο πειρασμός; Πάρτε online στο TriveElectric.com και, όπως πάντα, ενημερώστε μας τι πιστεύετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.