Η Ferrari έχει πάρει τα περιτυλίγματα από το δεύτερο από τα πέντε νέα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν για το 2019, το νέο SF90 Stradale. Το πρώτο plug-in υβριδικό Ferrari περιγράφεται από τον CEO Louis Camilleri ως “ορόσημο” στην ιστορία της Ferrari και είναι τοποθετημένο ως νέο μοντέλο φωτοστέφανο για την τρέχουσα σύνθεση.
Το όνομα SF90 Stradale αναφέρει την 90η επέτειο της Ferrari στην F1, την οποία η μάρκα γιορτάζει φέτος και λαμβάνεται από το σημερινό αυτοκίνητο SF90 Formula One, με το “Stradale” να υποδεικνύει το δρόμο στα ιταλικά. Η Camilleri εξήγησε ότι η μάρκα θα χρησιμοποιήσει την υβριδική όψη του SF90 Stradale για να “προσελκύσει ένα νέο είδος πελάτη”.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars στην πώληση είναι ιδανικά τώρα
Στην καρδιά του αυτοκινήτου βρίσκεται ένα στροβιλοσυμπιεσμένο V8 με μέση τοποθεσία σε τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες που τροφοδοτούνται από μια μικρή μπαταρία 7,9kWh που βρίσκεται πίσω από το πίσω διάφραγμα. Η Ferrari ισχυρίζεται ότι αρκετές νέες τεχνολογικές εξελίξεις εκτός από αυτή τη λειτουργία Plug-in Powertrain στον νεοφερμένο.
8

Ο κινητήρας είναι μια εξ ολοκλήρου ανακατασκευασμένη έκδοση της υπερτροφοδοτημένης μονάδας V8 3,9 λίτρων που χρησιμοποιείται αλλού στην περιοχή. Οι αυξανόμενες αυξήσεις για να πάρουν τη συνολική μετατόπιση έως και 4,0 λίτρων, ενώ τα συστήματα πρόσληψης και εξάτμισης, μαζί με τον στροβιλοσυμπιεστή έχουν επανασχεδιαστεί. Από μόνη της, το V8 παράγει 769bhp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.