ένα πρόγραμμα δοκιμών που χρηματοδοτείται από φορολογούμενους που χρηματοδοτείται από φορολογούμενους £ 1 εκατ. Οι τεχνικές εξάτμισης με βάση τη θερμοκρασία για να περάσουν εργαστηριακές δοκιμές.
Η έκθεση σχετικά με τις δοκιμές που διεξάγονται από κοινού από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις γερμανικές κυβερνητικές υπηρεσίες αποκάλυψε ότι κανένα αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να υποβληθεί υπό τα νομικά όρια για τις εκπομπές εξάτμισης NOX στην οδήγηση πραγματικού κόσμου και τα μοντέλα ανακαλούνται στη Γερμανία – με το ίδιο αναμενόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι γερμανικές αρχές αγόρασαν μια ανάκληση 630.000 αυτοκινήτων ντίζελ από τη Mercedes, την Audi, την Porsche, την Opel και τη Volkswagen σχετικά με τα θέματα EGR και μετά από αρχικά δεν έλαβαν ακόμη περισσότερη δράση, οι υπάλληλοι του Ηνωμένου Βασιλείου στρέφονταν και δήλωσαν ότι θα ακολουθούσαν τους παραγωγούς να προσφέρουν τον εθελοντικό Θυμηθείτε και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
• Σκάνδαλο εκπομπών VW: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Αξιολογήθηκε ένας συνδυασμένος 93 διαφορετικοί τύποι αυτοκινήτων (37 στο Ηνωμένο Βασίλειο) με μια σειρά από τα μοντέλα πετρελαιοκινητήρων που επιλέχθηκαν με τις καλύτερες πωλήσεις – που αντιπροσωπεύουν το 50 % όλων των ντίζελ σε δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου – συμπεριλαμβανομένης της Ford Focus, BMW 3, Nissan Qashqai, Ford Mondeo και Vauxhall Astra.
Ο Patrick McLoughlin, γραμματέας, δήλωσε: “Χαίρομαι που ακούω την ανακοίνωση από τη Γερμανία ότι η Mercedes, η Opel, η Volkswagen, η Audi και η Porsche είναι σε θέση να προσφέρουν αλλαγές στους καταναλωτές στα αυτοκίνητά τους που θα μειώσουν τις εκπομπές. Οι παραγωγοί που θα παρέχουν την ίδια λύση στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. ”
Βρέθηκαν ανωμαλίες εξάτμισης
Δεν αποκαλύφθηκαν συσκευές ήττας σε οποιοδήποτε από τα μοντέλα που αξιολογήθηκαν, αλλά υπήρχαν ενδείξεις τεχνικών “τυχερών παιχνιδιών” με βάση τη θερμοκρασία που χρησιμοποιήθηκαν στο σύστημα EGR (ανακύκλωσης καυσαερίων). Αυτά αναπτύσσονται για να μειώσουν τη θερμοκρασία του κινητήρα και το οξυγόνο, το οποίο μπορεί να σταματήσει την παραγωγή NOx. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος κύκλου δοκιμής NEDC αυτές λειτουργούν σε ένα βέλτιστο επίπεδο, αλλά στον πραγματικό κόσμο, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή ή ο κινητήρας είναι ζεστός, παράγονται πολύ υψηλότερα επίπεδα NOx.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published.