Περιφερειακά Συμβούλια σε όλη την Αγγλία, έφτιαξαν έσοδα ύψους £ 565 εκατομμυρίων από τέλη στάθμευσης αυτοκινήτων το 2011-12, σύμφωνα με το Ίδρυμα Rac.
Και ο αριθμός αυτός φαίνεται πιθανό να διατηρήσει την ενίσχυση, καθώς τα στοιχεία που απελευθερώθηκαν από την κυβέρνηση έδειξαν ότι τα κέρδη ιστού από τα τέλη στάθμευσης αυτοκινήτων ήταν £ 601 εκατομμύρια για το 2012-13, καθώς και το προβλεπόμενο να χτυπήσει £ 635 εκατομμύρια το 2013-14.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οκτώ από τα 10 συμβούλια με τα μεγαλύτερα πλεονάσματα το 2011-12 προήλθαν από τα συμβούλια του Λονδίνου. Εκτός από την κορυφή αυτού του τραπεζιού ήταν το Συμβούλιο του Westminster, το οποίο κέρδισε έσοδα ύψους £ 41,6 εκατομμυρίων.
Το Μπράιτον καθώς και το Hove καθώς και τα συμβούλια της Κορνουάλης συμπλήρωσαν τις δύο περιοχές στις 10 κορυφαίες, με έσοδα ύψους £ 14,4 εκατομμυρίων καθώς και £ 7,9 εκατ. Αντίστοιχα.
Μόνο 52 από τα 359 συμβούλια στην Αγγλία ανέφεραν έλλειμμα. Τα στοιχεία επίσης εκθέτουν ότι τα κέρδη από τις ειδοποιήσεις αμοιβών χρεώνουν £ 340 εκατ. Πέρυσι, από £ 316.
Η υπεράσπιση των υψηλών κερδών, ο CLLR Peter Box, πρόεδρος του οικονομικού κλίματος της περιφερειακής κυβέρνησης, καθώς και το συμβούλιο μεταφοράς, δήλωσε: “Τα κέρδη στάθμευσης δαπανώνται για την πληρωμή για υπηρεσίες στάθμευσης αυτοκινήτων. Οποιοσδήποτε τύπος χρημάτων που απομένει πηγαίνει προς τις υπηρεσίες μεταφοράς, όπως η πλήρωση λακκούβων, τα ταξίδια παραχώρησης, το πάρκο καθώς και οι βόλτες, τα φώτα του δρόμου καθώς και τα έργα βελτίωσης του δρόμου.
Ωστόσο, η συμμόρφωση με τις τρέχουσες εκτιμήσεις για το 2013 -14, ο γραμματέας της γειτονιάς Eric Pickles, δήλωσε: “Αυτό το ύψος των 635 εκατομμυρίων £ 635 εκατομμυρίων δημοτικών αυτοκινήτων δείχνει γιατί απαιτούμε από την αξιολόγηση καθώς και τους κανόνες στάθμευσης αυτοκινήτων αθέμιτων αυτοκινήτων. Αυτή η κυβέρνηση έχει καταργήσει τους κανόνες Whitehall της τελευταίας διοίκησης, οι οποίοι δήλωσαν στα συμβούλια να αυξήσουν τα τέλη στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς και να αγκαλιάσουν την επιθετική επιβολή στάθμευσης αυτοκινήτων.
“Αλλά τα συμβούλια δεν ακούνε, καθώς και περιφερειακά καταστήματα καθώς και σκληρά εργαζόμενα νοικοκυριά υποφέρουν ως αποτέλεσμα. Η νομοθεσία είναι να καταργήσει ότι το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δεν είναι φόρος ή αγελάδα χρημάτων για αξιωματικούς του δημαρχείου. ”
Λοιπόν, τι πιστεύετε στα τρέχοντα έσοδα στάθμευσης αυτοκινήτων για τα συμβούλια; Το συμβούλιο σας χρεώνει πολύ για στάθμευση; Όπως και πιστεύετε ότι τα χρήματα που κάνουν να δαπανώνται καλά; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε στα παρακάτω σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.