που αλιεύονται χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο πίσω από το τιμόνι έχουν οριστεί για να αντιμετωπίσουν υψηλότερα πρόστιμα μαζί με τέσσερα αντί για τρία σημεία ποινής για κάθε αδίκημα, υπό νέες προτάσεις από το Τμήμα Μεταφορών.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από την Auto Express, η κυβέρνηση εξετάζει την αύξηση της προειδοποίησης σταθερής ποινής από £ 100 σε £ 150 και αυξάνει τον αριθμό των σημείων που κάθε αδίκημα φέρει με την ελπίδα να μειωθεί τα οδικά ατυχήματα και οι θάνατοι που προκαλούνται από αποσπασμένους οδηγούς. Η σταθερή ειδοποίηση ποινής είχε ήδη αυξηθεί από £ 60 σε £ 100 το 2013.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι νέες προτάσεις λαμβάνουν επίσης υπόψη τους οδηγούς HGV που θα λάβουν έξι πόντους αντί για τα τρία τρέχοντα για κάθε αδίκημα που σχετίζονται με κάθε κινητό τηλέφωνο.
Με τέσσερις πέναλτι, οι αυτοκινητιστές θα χρειαζόταν μόνο να καταργήσουν τρία αδικήματα πριν φτάσουν σε 12 πόντους, οπότε η άδειά τους θα αποκλειστεί. Τα αρχεία DVLA δείχνουν ότι 399 οδηγοί έχουν σήμερα τρία διαδοχικά αδικήματα κινητής τηλεφωνίας στο αρχείο τους.
Και η Suzette Davenport, ο Σύνδεσμος επικεφαλής αξιωματούχων των αστυνομικών για την οδική αστυνόμευση, θέλει να προχωρήσει η νομοθεσία για ένα βήμα παραπέρα. Έχει καλέσει ένα ευρύτερο σύστημα δύο επιπέδων για τους οδηγούς των επιχειρήσεων – όχι μόνο το HGVS.
[[{“type”: “media”, “view_mode”: “content_narrow”, “fid”: “144451”, “χαρακτηριστικά”: {“alt”: “,” class “:” media-image “, Ύψος “:” 280 “,” Typeof “:” Foaf: Image “,” Width “:” 420 “}}]]
Τα σχέδια του Davenport θα έβλεπαν εργαζόμενους όπως οι οδηγοί παράδοσης ή ο πωλητής να απαγορεύσουν μετά από μόλις δύο αδικήματα. Είπε: “Εάν πιάσετε δύο φορές σε ένα κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας καθορισμένης χρονικής περιόδου, θα πρέπει να λάβετε μια βραχυπρόθεσμη απαγόρευση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.