Το μέλλον της Aston Martin φαίνεται πιο σίγουρος χάρη σε μια ένεση ύψους £ 150 εκατομμυρίων από την Ευρωπαϊκή Επενδυτική Ομάδα InvestindIntial.
Μετά από εβδομάδες φήμης, η Aston Martin έχει επαληθεύσει ότι η InvestindIndial που εδρεύει στο Λονδίνο (το οποίο μόλις πρόσφατα αποτελεί μέρος της ομάδας που προσέφερε κατασκευαστή ποδηλάτων Ducati στην Audi) θα πάρει το 37,5 % της συμμετοχής στην επιχείρηση-η παραμονή 62,5 % κατέχει Kuwaiti Investors, με επικεφαλής την επένδυση Dar.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο πρόεδρος της Aston David Richards δήλωσε: “Οι νέες επενδύσεις της InvestindIntrial, καθώς και διατηρούν το μοναδικό περιβάλλον της Aston Martin εντός της βιομηχανίας. Με αυτήν την εταιρική σχέση καθώς και τη συνεχιζόμενη δέσμευση της επένδυσης DAR, κοιτάμε μπροστά στη συνεργασία με τους μετόχους μας όπως συνειδητοποιούμε Το όραμά μας καθώς και τα ενδιαφέροντα μελλοντικά σχέδια. ”
Η προσφορά θα επιτρέψει στην Aston να οργώσει μισό δισεκατομμύριο λίρες στην πρόοδο των πολύ αναγκαίων νέων σχεδίων-τα πρόσφατα στοιχεία έχουν δείξει μείωση των πωλήσεων κατά 20 %.
Η Aston μόλις πρόσφατα εισήγαγε το νέο Vanquish καθώς και το αναθεωρημένο DB9, ενώ ένα νέο rapide αναμένεται να εμφανιστεί στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς και ένα Vanquish Volante που αναμένεται επίσης πριν από τα τέλη του 2013.
Ωστόσο, τα πρόσθετα κεφάλαια αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω καθιέρωση της αρχιτεκτονικής πλατφόρμας VH της εταιρείας, εκτός από μια νέα ποικιλία από πιο αποτελεσματικούς, μικρότερους κινητήρες που θα επιτρέψουν πολύ καλύτερα στο βρετανικό εμπορικό σήμα να αντιμετωπίσει όπως και η Porsche καθώς και Bentley.
Εν τω μεταξύ, οι επιχειρηματίες έχουν υπαινιχθεί ότι η πρόοδος ενός νέου σχεδιασμού Lagonda – όπως προεπισκόπηση από μια ιδέα SUV στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2009 – συνεχίζεται, αν και δεν περιμένουμε να δούμε ένα νέο Aston Martin Lagonda πριν από το 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.