Εάν τα επίσημα στοιχεία πρέπει να πιστέψουν, οι αυτοκινητιστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έπαιξαν ένα blinder το 2016 αγοράζοντας τόσα πολλά νέα αυτοκίνητα που οι εγγραφές για το έτος ώθησαν 2.7 εκατομμύρια – ψηλά ρεκόρ. Οι αντίστοιχοι αριθμοί για τα φρέσκα φορτηγά και τα φορτηγά ήταν επίσης επάνω. Το ίδιο ισχύει και για τις μεταχειρισμένες πωλήσεις. Όλα αυτά, μην ξεχνάτε, σε μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους 12 μηνών στη βρετανική ιστορία.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτή η πραγματικά πρωτοφανής ζήτηση για ολοκαίνουργια, προ-εγγεγραμμένα και μεταχειρισμένα οχήματα σήμαινε παραδοσιακές αντιπροσωπείες (και όλο και πιο σημαντικά μη παραδοσιακά καταστήματα λιανικής πώλησης) προσέλκυσε περισσότερους πελάτες που πληρώνουν από ποτέ το 2016. Με τη σειρά του, το HM Treasury απολάμβανε εύκολα κέρδη-μέσω πωλήσεων και Άλλοι φόροι που σχετίζονται με το όχημα-όπως ποτέ άλλοτε.
• 2016 ένα έτος ρεκόρ για τις εγγραφές νέων αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά οι αριθμοί προέβλεπαν να πέσουν το 2017
Περισσότεροι από 200.000 κινητήρες χτίστηκαν κάθε μήνα και ενώ τα επίσημα στοιχεία που οφείλονται αργότερα αυτό το μήνα αναμένεται να δείξουν το 2016 δεν ήταν αρκετά το καλύτερο έτος για την ετήσια παραγωγή αυτοκινήτων (1,9 εκατομμύρια οχήματα το 1972 παραμένει ο στόχος να νικήσει), το 45 -Το ρεκόρ παλαιάς έτους έχει οριστεί να καταστραφεί το 2017, όταν περίπου 2 μέτρα αυτοκίνητα θα πρέπει να κυλήσουν από τις γραμμές παραγωγής του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι αγοραστές στην ηπειρωτική Ευρώπη και πέρα ​​από τους τελευταίους μήνες απαίτησαν περισσότερα, όχι λιγότερα, αυτοκίνητα που φορούσαν ετικέτες «Made in Britain». Και αυτή η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί – σε μεγάλο βαθμό χάρη στον παραγωγό μας νούμερο ένα, Jaguar Land Rover, οικοδομώντας μια νέα σειρά αυτοκινήτων που είναι καλύτερο από πολλές (ή περισσότερες) γερμανικές εταιρείες ».
Σύμφωνα με την Εταιρεία Κατασκευαστών και Εμπόρων Μηχανών, από κάθε 100 νέα αυτοκίνητα που καταχωρήθηκαν εδώ πέρυσι, μόλις τρία ήταν εναλλακτικά τροφοδοτούμενα οχήματα. Αυτό είναι ανησυχητικό, επειδή το μείγμα τριών τοις εκατό «εναλλακτική» και 97 τοις εκατό «συμβατικό» το 2016 είναι μια επανάληψη του 2015 – αποδεικνύοντας ότι οι AFVs παραμένουν συγκριτικά μη ελκυστικές με τις μάζες αυτοκινήτων.
• Καλύτερα αυτοκίνητα που πωλούν το 2016
Ένας άλλος bummer είναι ότι δύο θρυλικές αμερικανικές μάρκες τελικά έριξαν στην πετσέτα πέρυσι, όταν η Chevrolet κατέγραψε μόνο τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ η Chrysler έκανε ακόμα χειρότερα με, er, κανένα. Ούτε ένα. Αντίθετα, οι καταχωρίσεις για τα barques, όπως οι Bentley, JLR, McLaren και Mg,
Όλα αυτά αρκούν για να κάνουν τους καλούς ανθρώπους του Blighty να αισθάνονται περήφανοι που είναι Βρετανοί. και γιατί όχι? Μπορεί να είμαστε μια μικρή και κάπως απομονωμένη γη. Αλλά γεμίζουμε πολύ πάνω από το βάρος μας – στα στούντιο σχεδιασμού μας, στα εργοστάσια κινητήρα, στα εργοστάσια αυτοκινήτων και σε όλο και πιο απασχολημένους εκθεσιακούς χώρους.

Και ας δώσουμε ένα ειδικό νέο έτος σας ευχαριστούμε για το χωρίς απεργία, το αλάτι των βρετανικών εργαζομένων αυτοκινήτων της γης, οι οποίοι τώρα κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.
Προτιμάτε τις βρετανικές μάρκες; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published.