Η Volkswagen εισήγαγε το νέο φρένο Arteon Shooting στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κόστος ξεκινά από £ 37.640 για το μοντέλο πολυπλοκότητας μεσαίας εμβέλειας, ανεβαίνοντας σε £ 39.055 για την παραλλαγή R-line από την περιοχή R. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να εμφανιστούν πριν από το τέλος του έτους.
Το βασικό facelifted Arteon Hatchback θα προσφέρεται σε ένα πιο προσιτό επίπεδο SE NAV, το οποίο ξεκινά από £ 35.435. Η προδιαγραφή παραιτείται από μερικές από τις τεχνολογικές πολυτέλειες των ανώτερων επιπέδων, διατηρεί ωστόσο μια οθόνη ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών, τον έλεγχο κλιματισμού τριών ζώνης, τους μπροστινούς αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων, τους προβολείς LED καθώς και τους τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών .

Τα καλύτερα οχήματα περιουσίας για να λάβετε το 2022

Η βάση SE NAV του Volkswagen θα χρησιμοποιηθεί αργότερα στο φρένο Areton Shooting. Από την εκτόξευση, η λιγότερο δαπανηρή επιλογή ακινήτων θα είναι η κομψότητα, η οποία προσθέτει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, καταχώρηση χωρίς κλειδί, κάμερα οπίσθιας όψης, προσαρμοστική κρουαζιέρα, καθώς και βοηθήματα διατήρησης λωρίδων. Οι αγοραστές θα πάρουν επίσης ένα δερμάτινο τιμόνι, τα θερμαινόμενα καθίσματα καθώς και τον έλεγχο φωνής.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η γραμμή Arteon R αναπτύσσεται σε αυτήν την προδιαγραφή επιπλέον με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ένα πολύ πιο επιθετικό κιτ σώματος, ένα προσαρμόσιμο σύστημα φωτισμού 30 χρωμάτων, καθώς και πίσω γυαλί ιδιωτικότητας. Ο σχεδιασμός hatchback διαθέτει επίσης μια ηλιόλουστη ηλιοροφή, ενώ το φρένο Arteon Shooting λαμβάνει μια πανοραμική γυάλινη οροφή.
Νέο 2020 Volkswagen Arteon: Κινητήρες καθώς και Drivetrains

Leave a Reply

Your email address will not be published.