ο πρόεδρος της Mercedes-Benz Dieter Zetsche, δήλωσε στο Car Express ότι πιστεύει ότι ο σημερινός του συνδυασμός οδηγών, ο σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής F1 Lewis Hamilton και ο γερμανικός Nico Rosberg είναι Ιδανικό ζευγάρι.
Ερωτηθείς αν ο φημισμένος πάρτι του Lewis Hamilton θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα F1 της Mercedes, ο Zetsche μας είπε: «Όσο ο Lewis κερδίζει αγώνες που μπορεί να οργανώσει το υπόλοιπο της ζωής του Αυτός θέλει.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Πολύ περισσότερα νέα από το Detroit Motor Show
“Και όταν εξετάζετε τη σημασία της προσωπικότητάς του και των κοινωνικών δικτύων με 12 εκατομμύρια οπαδούς και ούτω καθεξής, τι μπορούμε να επιθυμούμε πολύ περισσότερο από ένα ροκ σταρ; Είναι ο ταχύτερος στην πίστα και αυτό είναι τέλειο.
“Ταυτόχρονα έχουμε τον άλλο άνθρωπο που είναι τόσο γρήγορος και έχει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής με μια οικογένεια και ένα παιδί. Αυτά είναι τα δύο bookends και νομίζω ότι είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που τους έχουμε, είναι το ιδανικό ζευγάρι, απολύτως. ”
Ο Zetsche αποκάλυψε επίσης ότι ήλπιζε ότι η Formula 1 θα γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική στο μέλλον. Στο τέλος της σεζόν F1 του 2015, ο Χάμιλτον ήταν 59 πόντοι μπροστά από το Rosberg και 103 πόντους μπροστά από την τρίτη θέση Sebastian Vettel, ενώ στην κατάταξη των κατασκευαστών η Mercedes ήταν 275 μακριά από τη δεύτερη θέση Ferrari.
• Το νέο 2016 Mercedes E-Class αποκάλυψε πλήρως
“Θέλουμε να κερδίσουμε”, δήλωσε ο Zetsche, “κατά προτίμηση στον τελευταίο αγώνα κατά δύο σημεία. Αλλά αυτό δεν είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κενό, αλλά το καθήκον των ανταγωνιστών μας. ”
Τι πιστεύετε για τον Lewis Hamilton και τον Nico Rosberg ως αντιστοίχιση ομάδας F1; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published.