Η Peugeot έχει μια νέα έκδοση του επαγγελματικού φορτηγού που έχει προετοιμαστεί να εισαγάγει στις αρχές του επόμενου έτους, που ονομάζεται The Professional Sport Edition. Ο νέος σχεδιασμός θα καθίσει πάνω από το υπάρχον επαγγελματικό μοντέλο ασφάλτου της μάρκας, αθλητικά μια ποικιλία καλλυντικών βελτιώσεων καθώς και επιπλέον βασικού εξοπλισμού. Τα έξοδα ξεκινούν από £ 29.460 με πολύ πρώτες παραδόσεις λόγω της εμφάνισης κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι αγοραστές μπορούν να έχουν το Peugeot Professional Sport Edition είτε ως φορτηγό πάνελ τριών θέσεων είτε ως φορτηγό ομάδας έξι θέσεων, αν και οι δύο εκδόσεις θα προσφέρονται μόνο ως βασικό μοντέλο μεταξόνιο. Οι αναθεωρήσεις περιλαμβάνουν ένα νέο σύνολο μαύρων ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών, νέες αθλητικές χαλκομανίες στις πλευρές του φορτηγού, κλιματισμό δύο ζωνών, καθώς και μια επιλογή τριών μοναδικών φινιρίσματος βαφής.
• Τα καλύτερα φορτηγά μεσαία πάνελ προς πώληση τώρα
Η Peugeot θα προσφέρει μόνο την επαγγελματική αθλητική έκδοση με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος προσφέρεται σε τρία καθορίζει τη μελωδία. Ο κινητήρας entry-level δημιουργεί 118bhp καθώς και 340nm ροπής, ενώ επιστρέφει ένα δηλωμένο ολοκληρωμένο οικονομικό κλίμα 53,2 mpg. Ο κινητήρας μπορεί να προδιαγραφεί μόνο στο στυλ του σώματος του πίνακα με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων.
Η έκδοση Peugeot Sport μεσαίας εμβέλειας διατιμάται από £ 33.480. Τροφοδοτείται από μια πιο ισχυρή εκδοχή του ίδιου κινητήρα πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος δημιουργεί 148bhp καθώς και 370nm ροπής. Το οικονομικό κλίμα των καυσίμων παραμένει ακριβώς το ίδιο με το μοντέλο εισόδου, αν και οι αγοραστές μπορούν να έχουν μόνο τον κινητήρα σε ένα φορτηγό ομάδας έξι θέσεων με ένα εξοπλισμό εξοπλισμού.
Η Peugeot-Topping Professional Sport Edition διατιμάται από £ 32.960. Για τα χρήματα, οι αγοραστές λαμβάνουν την πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα Bluehdi 2,0 λίτρων PSA, ο οποίος καθιερώνει 178bhp καθώς και 400nm ροπής. Είναι τοποθετημένο στο Body Van Van του εμπειρογνώμονα του εμπειρογνώμονα ως βασικό, αλλά για επιπλέον £ 2.920, οι αγοραστές μπορούν να έχουν ακριβώς τον ίδιο κινητήρα στο Van της ομάδας έξι θέσεων.
Όπως και τα κατώτερα αδέλφια του, το Peugeot Professional Sport Edition Panel Van προσφέρει μέγιστο όγκο τόνων 5.300 λίτρων καθώς και μπορεί να φέρει ωφέλιμα φορτία έως 1.458 κιλά σε βάρος. Το Team Van Design διαθέτει μικρότερο κόλπο φορτίου, λόγω της δεύτερης σειράς καθισμάτων, προσφέροντας μέγιστο όγκο τόνων 3.200 λίτρων καθώς και μέγιστη δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου 1.308kg.

Τι κάνετε για τη νέα έκδοση Peugeot Professional Sport; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published.