μια αύξηση του αριθμού των αυτοκινητιστών που κλέβουν βενζίνη καθώς και το ντίζελ από τις προβλέψεις του Ηνωμένου Βασιλείου αναγκάζουν τους σταθμούς βενζίνης να κλείσουν, σύμφωνα με τους ηγέτες της αγοράς.
Τα στοιχεία του British Safety Syndicate (BOSS) εκθέτουν το τυπικό ποσό που χάθηκε από τα γκαράζ ανήλθε σε £ 346 το δεύτερο τρίμηνο του 2018, ωστόσο αυξήθηκε κατά 21,4 % σε £ 420 ανά τοποθεσία το τρίτο τρίμηνο του έτους.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Νέες ετικέτες αντλιών βενζίνης για να χτυπήσουν τις προβλέψεις
Οι κλοπές βενζίνης του αφεντικού-ή οι «οδηγοί»-είναι υπεύθυνες για τα δύο τρίτα όλων των εγκλημάτων προβολής, με τα υπόλοιπα να προέρχονται από περιστατικά όπου οι αυτοκινητιστές δεν έχουν τα δείγματα να πληρώσουν για καύσιμα μετά την πλήρωση, καθώς και όχι Επιστρέψτε για να κάνετε εξαιρετικά το χρέος τους.
Ο Kevin Eastwood, εκτελεστικός διευθυντής του Boss, δήλωσε ότι “το κλιμακωτό κόστος των καυσίμων είναι σαφώς ελκυστική πολύ περισσότερων οδηγών για να αποφύγει την πληρωμή”, καθώς και το συμβουλευτικό προσωπικό του γκαράζ για να παραμείνει “επαγρύπνηση” εναντίον των οδηγών.
Ο Brian Madderson, πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Βενών (PRA), δήλωσε στους Times ότι η κλίμακα της κλοπής καυσίμων ήταν ένας από τους σημαντικότερους αυτοκινητιστές των προβλέψεων που κλείνουν. Κατηγορούσε τις αρχές ότι “κατηγορούν” θύματα “λιανοπωλητές βενζίνης, με τις αρχές να δηλώνουν γκαράζ” φέρνουν το ζήτημα στον εαυτό μας, μη αναγκάζοντας τους πελάτες να πληρώσουν στις αντλίες “.
Ο επικεφαλής Constable Simone Cole από το Διευθύνοντα Συμβούλιο των Εθνικών Αρχών δήλωσε προηγουμένως ότι οι βενζινοκινητήρες θα μπορούσαν να “σχεδιάσουν” τις οδηγίες “σε 30 δευτερόλεπτα κάνοντας τους ανθρώπους να πληρώσουν μπροστά, κάτι που εκτελούν σε άλλες χώρες”.
Τα σχόλια του Cole απορρίφθηκαν γρήγορα από το PRA, το οποίο υπογράμμισε τα γκαράζ με εκσυγχρονισμό με μηχανές προπληρωμής θα δαπανήσουν £ 20.000 ανά προαύλιο, ένα δαπάνη μικρότερα γκαράζ θα ανακαλύψει σκληρά για να απορροφήσει. Το PRA που καθορίζονται ομοίως τα γκαράζ καθιστούν λεπτό περιθώριο σε βενζίνη καθώς και πωλήσεις ντίζελ, έτσι εξαρτώνται από τις αγορές καταστημάτων για τα κέρδη τους, κάτι που θα στεγνώσει ή θα μειώσει εάν τα gadgets ανά πληρωμή εγκαταστάθηκαν σε αντλίες.
Έχετε δει ποτέ τους αυτοκινητιστές που δεν πληρώνουν για καύσιμα; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published.