, καθώς η απομάκρυνση της VW εξοργίζει και δεν δείχνει καμία ένδειξη ότι αφήνει, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του επιχειρήματος έχει εξαπλωθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα μόλυνσης καθώς και Είτε αυτό μπορεί να είναι ο θάνατος της εξουσίας ντίζελ.
Οι νεώτεροι ντίζελ που προσκολλώνται σε δοκιμές Euro 6 – υποθέτοντας ότι πιστεύετε ότι τα αποτελέσματα – είναι πολύ καθαρότερα από ό, τι πριν από όλους τους ρύπους, ωστόσο βλέπουμε μια μικρή μετατόπιση των στάσεων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το sibling site της Auto Express Carbuyer.co.uk έχει δει μια ώθηση σχεδόν το ένα τέταρτο του αριθμού των ατόμων που ρίχνουν μια ματιά στις αξιολογήσεις ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων και φορτηγών τις τελευταίες εβδομάδες – καμία αμφιβολία που τροφοδοτείται από το πιο πρόσφατο rumpus .
Η συνάντηση με τον διευθυντή της Tesla Elon Musk την περασμένη εβδομάδα, μας είπε ότι πίστευε ότι η πρόοδος των μηχανών καύσης εσωτερικών χώρων είχε χτυπήσει έναν τοίχο, καθώς υπήρχε λίγο περισσότερο για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα – εκτός από ίσως εξαπάτηση στις δοκιμές.
Είναι σαφές ότι ο Musk έχει το δικό του πρόγραμμα καθώς και αυτή την εβδομάδα εισήγαγε το νεότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του, το Design X SUV. Μεταξύ των πολυάριθμων καινοτομιών, μία σε συγκεκριμένα έβγαλε το μάτι μου – αυτό που η Tesla τηλεφώνησε στην λειτουργία υποστήριξης BioWeapon.
Εκτός από το όνομα της γλώσσας στο μάγουλο, το Design X διαθέτει δύο φίλτρα αέρα που δηλώνει ότι ο Musk θα παρέχει στα αυτοκίνητα και τα επίπεδα αέρα του φορτηγού “παρόμοια με ένα χειρουργείο ιατρικής εγκατάστασης”.
Ενώ οι εκπομπές εξαγοράς αρπάζουν όλα τα καλύτερα τίτλους καλύτερα τώρα, το επόμενο τεράστιο πεδίο μάχης θα είναι η καθαριότητα του εσωτερικού αέρα. Είναι λογικό ότι, κάθισε στην κυκλοφορία, οι εκπομπές από τα αυτοκίνητα και το φορτηγό μπροστά πρέπει να πάνε κάπου. Εκτός από συγκλονιστικά, μια εξαιρετική προσφορά πηγαίνει κατευθείαν στα αυτοκίνητα και το φορτηγό πίσω.
Είναι κάτι άλλο που οι νομοθέτες πρέπει να μετράνε ως μέρος των νέων δοκιμών; Απολύτως. Εν τω μεταξύ, είναι ένας ακόμη λόγος για να συγχαρούμε τον Tesla για την καινοτομία. Τώρα, για αυτές τις πόρτες σχεδιασμού x…
Πιστεύετε ότι η εσωτερική ατμόσφαιρα θα είναι η επόμενη μάχη για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών; Εγγραφείτε στο επιχείρημα στα παρακάτω σχόλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.