μπορεί να υπάρξει οποιοδήποτε είδος θετικών για να μάθετε από το προσωρινό κλείσιμο των εργοστασίων οχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο; Για τους εργαζόμενους με αλάτι της γης που δυσκολεύονται να ζουν από την παραγωγή κινητήρα καθώς και τις συναφείς βιομηχανίες, η προφανής απάντηση πρέπει να είναι όχι. Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι χαριτωμένοι. Καταλαβαίνουμε ότι σε αυτούς τους απαράμιλους χρόνους, οι ανησυχίες καθώς και οι ανησυχίες θα υπάρχουν αναπόφευκτα και σε χώρους εργασίας που σχετίζονται με το αυτοκίνητο καθώς και πέραν αυτού.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όπως και με τους περισσότερους άλλους, είμαι απλώς λαχταρά να «επιστρέψω στο φυσιολογικό». Ωστόσο, ειλικρινά, καθώς είμαι κολλημένος στις ΗΠΑ, ενώ συνθέτει αυτό, δεν είμαι πλέον σίγουρος τι είναι τυπικό.

Coronavirus: Τι κάνει στη βιομηχανία οχημάτων;

Στον κόσμο του οχήματος που αγαπάμε, η μόνη βεβαιότητα – το νέο φυσιολογικό, αν θέλετε – είναι τεράστια αλλαγή. Εκτός από την τροποποίηση, καθώς και θα συνεχίσει να συμβαίνει, όπως ποτέ άλλοτε. Εκτός από το να είμαστε σαφείς, τέτοιες αναταραχές ισχύουν τόσο για τη Βρετανία όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό δεν είναι πράγμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ένα παγκόσμιο πράγμα. Είμαστε σε αυτό μαζί.
Κατά ειρωνικό τρόπο, οι ανακοινώσεις προσωρινών εγκαταστάσεων εργοστασιακών εργοστασίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας έρχονται κάθε φορά που έχω αποκτήσει στοιχεία που δείχνουν ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων έχουν και πραγματικά κορυφαία. Για πολλά χρόνια έχουν μειωθεί – από πάνω από 70 εκατομμύρια το 2017, σε 64 εκατομμύρια το 2019. καθώς και περαιτέρω μειώσεις είναι πιθανό στα επόμενα χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.