, η BMW ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προωθήσει τα σχέδια ηλεκτροδότησης. Η προηγούμενη στρατηγική, η οποία θα περιλάμβανε την απελευθέρωση 12 plug-in αυτοκινήτων μέχρι το 2025, θα δει αυτά τα υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα που τώρα θα χτυπήσουν την αγορά μέχρι το 2023.
Το βήμα για να φέρει το στόλο των μοντέλων προς τα εμπρός δύο χρόνια γίνεται, σύμφωνα με τη BMW, από την ευέλικτη αρχιτεκτονική αυτοκινήτων. Αυτό δείχνει ότι σε τέτοια μοντέλα, μόνο το διάφραγμα είναι σταθερό. Πίσω και μπροστά από αυτό, οι ποικίλες δομές είναι σε θέση να φιλοξενήσουν κινητήρες καύσης, πακέτα μπαταριών ή συνδυασμό των δύο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Από αυτά τα 12 οχήματα, πάνω από το ήμισυ θα είναι πλήρως ηλεκτρικά. Μεταξύ αυτών θα αποτελέσει αντικατάσταση της BMW i3, το μικροσκοπικό ηλεκτρικό και επιπλέον κάτω από τη γραμμή, τη BMW I4 και το Inext.
Τα υβριδικά μοντέλα plug-in θα εισάγονται είτε ως νέα μοντέλα ή αναθεωρήσεις των υφιστάμενων αυτοκινήτων. Οι ενημερωμένες εκδόσεις τόσο των μοντέλων Plug-in Plug-In Active Tourer της σειράς BMW 5 Series και 2 Series, που θα αποκαλυφθούν αργότερα το καλοκαίρι, θα ενισχύσουν μόνο ηλεκτρικές περιοχές, ενώ επιπλέον κάτω από τη γραμμή, plug-in παραλλαγές της BMW X1 και Η σειρά 3 σειράς.
Μιλώντας στο Μόναχο, ο Harald Krüger, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, δήλωσε: “Προχωρούμε σε ένα εργαλείο για τη βελτίωση της βιώσιμης κινητικότητας, κάνοντας έτσι την εταιρεία μας να ταιριάζει για το μέλλον: τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε Λήψη με συνέπεια πολλές αποφάσεις που φέρνουμε τώρα στους δρόμους. Μέχρι το 2021, θα διπλασιάσουμε τις πωλήσεις των ηλεκτροειδών αυτοκινήτων σε σύγκριση με το 2019. ”
Ανυπομονώ να δείτε πολύ περισσότερα ηλεκτρικά BMW; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published.