Η κυβέρνηση αποκάλυψε σημαντικά σχέδια για τους καταρρακτώδους δρόμου του Ηνωμένου Βασιλείου που θα αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στο υπάρχον δίκτυο.
Σύμφωνα με τα σχέδια £ 28 δισεκατομμυρίων, θα υπάρξει επιπλέον χρηματοδότηση ύψους £ 500 εκατομμυρίων για ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και 12 δισεκατομμύρια λίρες για τη συντήρηση του δρόμου καθώς και για την επανεμφάνιση. Η χρηματοδότηση θα υποστηριχθεί επίσης από το νόμο, οπότε οι μελλοντικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να αποβάλλουν τη χρηματοδότηση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η κοπή της συμφόρησης καθώς και η ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής βλάβης των δρόμων είναι η κύρια εστίαση της κίνησης.
Οι τροποποιήσεις θα δουν επίσης ότι η εταιρεία αυτοκινητοδρόμων μετατράπηκε σε δημόσια εταιρεία, μια κίνηση που υπαινίσσεται αποκλειστικά από τον Stephen Hammond όταν μίλησε με αυτόματη αποκάλυψη τον Ιούνιο. Η εταιρεία θα πάρει τουλάχιστον έξι χρόνια χρηματοδότησης για θέσεις εργασίας καθώς και συντήρηση.
Μία από αυτές τις θέσεις εργασίας θα είναι οι 221 επιπλέον λωρίδες που παράγονται από την αλλαγή του δύσκολου ώμου σε μια τέταρτη λωρίδα, μια κίνηση που επικρίθηκε έντονα από την ΑΑ, εκτός από τους αναγνώστες Auto αποκαλύπτει.
Ο γραμματέας των μεταφορών, Patrick McLoughlin, δήλωσε: “Οι σημερινές τροποποιήσεις θα τερματίσουν τη βραχυπρόθεσμη πίστη που έχει καταστρέψει επενδύσεις στους δρόμους της Αγγλίας για να διασφαλίσει ότι μπορούμε να παράσχουμε τις εγκαταστάσεις των οικονομικών μας κλιματικών αναγκών.
“Υποστηριζόμενοι από τη δέσμευση της κυβέρνησης, θα μας δώσουν ένα οδικό δίκτυο σε σχήμα για τον 21ο αιώνα καθώς και πέρα ​​από”.
Από τα 12 δισεκατομμύρια λίρες που θα δαπανηθούν για συντήρηση, 6 δισεκατομμύρια λίρες από αυτό θα συνεχίσουν τη συντήρηση καθώς και για την εκ νέου επιφάνεια του 80 % των αυτοκινητοδρόμων, καθώς και των μεγάλων οδών Α μέχρι το 2020. Η διατήρηση των 6 δισεκατομμυρίων λιρών θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση με την καθυστέρηση της συντήρησης καθώς και για τη μείωση των λακκούβων σε περιφερειακούς δρόμους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.