Η εντυπωσιακή Lagonda Taraf Saloon της Aston Martin πήρε ασύγκριτα επίπεδα επιτοκίου όταν εκτέθηκε πέρυσι σε επίσημες εικόνες. Η παραγωγή θα περιορίζεται σε 200 σχέδια που θα προσφέρονται στην Ευρώπη της Νότιας Αφρικής, καθώς και στη Μέση Ανατολή, αν και οι ακριβείς αναλογίες σε κάθε αγορά δεν είναι ακόμη γνωστές.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αργά το 2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Dr Andy Palmer ασχολήθηκε με ένα ακροατήριο σε ένα ειδικό ξενοδοχείο του Ντουμπάι, καθώς και επίσημα αποκάλυψε ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό θα είναι κορυφαία ποιότητα ως «Lagonda Taraf», το οποίο ισοδυναμεί με «Ultimate Luxury», στο μέση Ανατολή. Το κόστος εκτέθηκε στην αντιπροσωπεία εμπειρογνωμόνων H.R Owen, ωστόσο, απομακρύνθηκε γρήγορα. Ο σχεδιασμός βάσης έχει οριστεί για δαπάνη £ 696.000, ωστόσο, η μεγάλη ποικιλία επιλογών προσαρμογής από το QUST Division της Aston Martin μπορεί να προσθέσει γρήγορα £ 100.000 στην ετικέτα κόστους.
Όταν η Lagonda αποκαλύφθηκε αρχικά ως αυτοκίνητο παραγωγής, η Aston ήταν ανένδοτη ότι θα ήταν ένας αυστηρά περιορισμένος σχεδιασμός μικρών σειρών για αγοραστές της Μέσης Ανατολής μόνο, ωστόσο η επιχείρηση έχει επαληθεύσει τώρα ότι θα πουλήσει την Lagonda παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι θα αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο σε λίγους αριθμούς.
18

“Απομακρύνεται από την προκαταρκτική αντίδραση στα αυτοκίνητα και το φορτηγό που το ποσοστό ενδιαφέροντος από όλο τον κόσμο είναι απίστευτα υψηλό, καθώς μπορώ να επαληθεύσω σήμερα ότι αξιολογούμε επίσης την ευκαιρία να προσφέρουμε αυτήν την Lagonda σε άλλες αγορές”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Novermber 2014. Τώρα η Aston Martin έχει εκθέσει τα αυτοκίνητα και το φορτηγό μπορούν να αγοραστούν από πελάτες στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και τη Νότια Αφρική είτε σε μορφή αριστερού είτε δεξιού.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published.