Η συζήτηση με τους σχεδιαστές αυτοκινήτων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της δουλειάς μου. Είναι οι Hollywood A-Listers της επιχείρησης αυτοκινήτων. παιδιά και κορίτσια που είναι μερικά από τα πιο cool – και πιο ταλαντούχοι – άνθρωποι στον πλανήτη. Οποιαδήποτε στιγμή που ξοδεύεται μαζί τους, ακόμη και με την πιο έξυπνη ενδυμασία μου, κάνει τη δική μου αίσθηση του στυλ να φαίνεται βαθιά ανεπαρκής.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Lockdown έχει δώσει μια πρόσθετη ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους σχεδιαστές – και να μην αισθάνονται αρκετά κατώτεροι, αν και ακόμη και οι πιο χαλαροί ορυχείων τους.

Cool Cars: Τα κορυφαία 25 πιο δροσερά αυτοκίνητα στον κόσμο αποκάλυψαν

Και το κλείδωμα, φαίνεται, τους έδωσε πολύτιμο χρόνο σκέψης – ο χρόνος για να είναι πιο δημιουργικοί τους. Δεν πειράζει μια υποτιθέμενη έκρηξη μωρών σε εννέα μήνες, ελπίζω ότι θα δούμε μια σειρά από ριζοσπαστικά αυτοκίνητα concept που θα κατευθυνθούν αργότερα φέτος.
Ο διευθυντής σχεδιασμού της Jaguar, Julian Thomson, μου είπε ότι σκέφτηκε ότι θα υπάρξει μια νέα προσοχή μεταξύ των αγοραστών αυτοκινήτων, με ηλεκτροκίνηση να παίζει μεγαλύτερο μέρος.
“Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο αντανακλαστικοί για τη ζωή. Θέλουν πιο υγιεινές, πιο υγιεινές ζωές με μεγαλύτερη σημασία », είπε.
Η Thomson πιστεύει ότι θα μπορούσε να επηρεάσει το σχεδιασμό και τα υλικά που χρησιμοποιούνται και μέσα στα αυτοκίνητα. “Οι άνθρωποι θα ανησυχούν περισσότερο για τους προσωπικούς χώρους και την υγεία τους στα αυτοκίνητά τους. Η ποιότητα του αέρα “, μου είπε. “Αυτές οι μικρές κάψουλες θα είναι περισσότερο από μια μονάδα διαφυγής, οπότε νομίζω ότι το υλικό θα είναι πολύ, πολύ σημαντικό.”
Δύο από τις αγαπημένες μου έννοιες προέρχονται πρόσφατα από το Sangyup Lee, επικεφαλής του Hyundai Design Center, με το 45 και την προφητεία. Αυτά είναι δύο πολύ διαφορετικά στυλ – επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του Lee να αποφύγει τα σχέδια της ρωσικής κούκλας για τα μοντέλα Hyundai. Αντ ‘αυτού λέει ότι η οικογενειακή εμφάνιση προέρχεται από μεγαλύτερη εστίαση στην έξυπνη τεχνολογία φωτισμού όπως στην προφητεία (παραπάνω).
Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε μια χρυσή εποχή σχεδιασμού όπου η λεπτομέρεια έχει σημασία περισσότερο – μέσα και έξω. Η τεχνολογία θα επιτρέψει στους σχεδιαστές να το κάνουν αυτό, πράγμα που σημαίνει ακόμα πιο εκπληκτικά αυτοκίνητα.
Δείτε τα τελευταία νέα αυτοκίνητα που οφείλονται το 2020 παρακάτω ..
54

Leave a Reply

Your email address will not be published.