μετά από τις ανακοινώσεις της εταιρείας Electronics Show (CES) 2017, η Nissan αποκάλυψε ότι οι διαδηλώσεις της πιο πρόσφατης αυτόνομης τεχνολογίας θα πραγματοποιηθούν στη Βρετανία αργότερα φέτος.
Ζωντανές εμπειρίες στο Leaf με την τεχνολογία επόμενης γενιάς θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο-τις πρώτες ζωντανές διαδηλώσεις της αυτόνομης τεχνολογίας οδήγησης της Nissan σε δημόσιους δρόμους στην Ευρώπη.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι εμπειρογνώμονες τεχνικών και ασφαλείας, καθώς και κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν στα τροποποιημένα Leafs και η ανακοίνωση έγινε μετά από επίσκεψη στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan για την Ευρώπη στο Cranfield από τον RT Hon Greg Clark, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για Επιχειρηματική, Ενέργεια και Βιομηχανική Στρατηγική.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Carlos Ghosn αποκάλυψε την πρόοδο της εταιρείας σε αυτόνομα συστήματα σε μια βασική ομιλία στο CES, όπου επιβεβαίωσε επίσης ότι το νέο Nissan Leaf θα πάρει αυτή την αυτο-οδήγηση τεχνολογία.
“Εργαζόμαστε για να φέρουμε τις ιδανικές τεχνολογίες για το πλήρες φάσμα των αυτοκινήτων μας και το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων”, δήλωσε ο Ghosn. “Αυτό χρειάζεται πολύ περισσότερο από την καινοτομία. Παίρνει εφευρετικότητα. Και είναι ακριβώς αυτό που παραδίδουμε μέσω της Nissan Intelligent Mobility. ”
• Ο απόλυτος οδηγός για αυτο-οδήγηση οχημάτων
Η πιο πρόσφατη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Nissan ονομάζεται “απρόσκοπτη αυτόνομη κινητικότητα” (SAM). Έχει αναπτυχθεί με τη NASA και χρησιμοποιεί ανθρωπογενή νοημοσύνη μαζί με την «ανθρώπινη υποστήριξη» για να βοηθήσουν τα αυτόνομα αυτοκίνητα να λαμβάνουν αποφάσεις σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η Nissan λέει ότι αυτό δείχνει ότι τα αυτόνομα αυτοκίνητα μπορούν να συνυπάρχουν με τους ανθρώπινους αυτοκινητιστές πολύ πιο αποτελεσματικά.
Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το επόμενο crossover Qashqai – αναμένεται να φτάσει ως μοντέλο που μεταφέρθηκε αργότερα φέτος – θα πάρει την ίδια νέα αυτόνομη τεχνολογία όταν φτάσει.
• Όλα τα ρεύματα από το CES 2017
Η Nissan θα αρχίσει επίσης να συνεργάζεται με την ιαπωνική εταιρεία Διαδικτύου DENA για να φέρει αυτο-οδήγηση αυτοκινήτων στην εμπορική αγορά αυτοκινήτων, με την τεχνολογία να σχεδιάζει να εργάζεται στο Κεντρικό Τόκιο μέχρι το 2020. Ο Ghosn δήλωσε επίσης ότι το νέο Nissan Leaf θα επωφεληθεί από την αυτόνομη τεχνολογία εξελίξεις.
Τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα συχνά συμβαδίζουν με αυτόνομα, και ο Ghosn επιβεβαίωσε επίσης ότι εργάζονται επιπλέον με τη Microsoft από τη συμμαχία Renault-Nissan, με την Cortana της εταιρείας τεχνολογίας-ισοδύναμο με την υπηρεσία φωνητικής αναγνώρισης Siri της Apple-που χρησιμοποιείται ως παράδειγμα του συνεταιρισμός.

Είσαι εκστατικός από αυτόνομο μέλλον; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published.